تبلیغات
- تاریخ ارسال : 5 / 12 / 1390
- بازدید : 566
ترشی لبو در این سه تا کلمه خلاصه میشه: رنگ، طعم، خاصیت.
فکر می کنم دیگه نیازی به توضیح اضافی نباشه!
این آموزش رو به انگلیسی هم ترجمه کردم. (+)
مواد مورد نیاز
- یک عدد لبوی بزرگ، قرمز و خام (چغندر)
- سرکه : یک بطری : نیم لیتر
- شکر : ۵۰ گرم، کمتر یا بیشتر، (بستگی به ذائقه شما داره.)
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
آماده سازی
لبو رو با یک چاقوی کوچک و تیز پوست بکنید.
سپس به شکل دلخواه، در اندازه های کوچک برش بزنید. من از این رنده استفاده کردم.
پخت
تکه هارو به همراه سرکه، شکر، نمک و فلفل درون یک قابلمه کوچک ریخته و به مدت ۹۰ دقیقه بپزید. (۳۰ دقیقه تا جوش آمدن + ۶۰ دقیقه در حال جوشیدن)
آماده سازی و مصرف
لبوهای پخته شده رو توی یک ظرف شیشه ای بزرگ ریخته و در یک جای خشک و خنک (مثل یخچال) نگهداری کنید.
دو هفته طول می کشه تا ترشی آماده مصرف بشه.
منبع : http://baghbagho.com
www.bist2bist.loxblog.com--www.bist2bist.lxb.ir--mahdi3141@gmail.com
مطالب مرتبط
بخش نظرات
.