آموزش تهيه ترشی لبو

تبلیغات

آموزش تهيه ترشی لبو

ترشی لبو در این سه تا کلمه خلاصه میشه: رنگ، طعم، خاصیت.

فکر می کنم دیگه نیازی به توضیح اضافی نباشه!

 

این آموزش رو به انگلیسی هم ترجمه کردم. (+)

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز

  • یک عدد لبوی بزرگ، قرمز و خام (چغندر)
  • سرکه : یک بطری : نیم لیتر
  • شکر : ۵۰ گرم، کمتر یا بیشتر، (بستگی به ذائقه شما داره.)
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

آماده سازی

لبو رو با یک چاقوی کوچک و تیز پوست بکنید.

سپس به شکل دلخواه، در اندازه های کوچک برش بزنید. من از این رنده استفاده کردم.

پخت

تکه هارو به همراه سرکه، شکر، نمک و فلفل درون یک قابلمه کوچک ریخته و به مدت ۹۰ دقیقه بپزید. (۳۰ دقیقه تا جوش آمدن + ۶۰ دقیقه در حال جوشیدن)

آماده سازی و مصرف

لبوهای پخته شده رو توی یک ظرف شیشه ای بزرگ ریخته و در یک جای خشک و خنک (مثل یخچال) نگهداری کنید.

دو هفته طول می کشه تا ترشی آماده مصرف بشه.

منبع : http://baghbagho.com


www.bist2bist.loxblog.com--www.bist2bist.lxb.ir--mahdi3141@gmail.com



مطالب مرتبط
بخش نظرات

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







.