- تاریخ ارسال : 5 / 12 / 1390
- بازدید : 1111
در این آموزش کوتاه و جالب یاد می گیرید که چطور در کمترین زمان یخ های شفاف و کریستالی درست کنید و همه رو به شگفت بیارید!
تهیه آب مناسب
برای داشتن یخی شفاف، به آبی تمیز و بدون املاح نیاز داریم. هر چه املاح آب کمتر باشه، یخ هم شفاف تر میشه.
* البته عملاً آب خالص و بدون املاح وجود نداره. هر چقدر هم که آب خالص باشه، بالاخره مقدار خیلی کمی املاح درش وجود داره که دیگه از اون مقدار صرف نظر می کنیم.
چندین راه برای تهیه آب خالص و بدون املاح وجود داره:
۱- استفاده از دستگاه فیلتر آب
دستگاهی تحت عنوان فیلتر کننده آب، توی بازار پیدا میشه که کارش جدا کردن املاح، و تهیه آب خالصه. عملکردش مشابه دستگاه های آب شیرین کنه، با این فرق که آب شیرین کن ها، مقدار کمتری از املاح آب رو جدا می کنند.
۲- استفاده از آب مقطر آماده
بسته های آب مقطر آماده رو هم که میشه از داروخانه ها خرید.
جوشاندن آب
بعد از تهیه آب مناسب، نوبت می رسه به مرحله مهم جوشاندن. آب رو به منظور از بین بردن حباب های هوا و متلاشی کردن ذرات ریز باقی موندش، به روش زیر می جوشانیم:
- آب رو درون قابلمه کوچکی ریخته و بجوشانید.
- قابلمه رو از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد بشه.
- برای دومین بار – مثل دفعه اول – آب رو به جوش بیارید.
- از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا خنک بشه.
انجماد
حالا دیگه همه چی آمادست! فقط کافیه مثل یخ های معمولی که درست می کنید، آب رو درون قالب دلخواهتون بریزید و بزارید تو فریزر تا یخ ببنده.
مصرف
بعد از چند ساعت یخ ها رو خارج کنید. توی نوشیدنی دلخواهتون بندازید و لذت ببرید!
من معمولا از این ترفند موقعی استفاده می کنم که بخوام یخ های شکل دار درست کنم. قالب های شکل دار، مخصوصا اون هایی که طرح های پیچیده تری دارن، فقط با یخ های شفاف خوب از آب درمیان. من مدل ماهی و سیب این قالب ها رو دارم. که البته فقط ماهی رو بهتون توصیه می کنم! (+)
منبع : http://baghbagho.com
www.bist2bist.loxblog.com--www.bist2bist.lxb.ir--mahdi3141@gmail.com